Krantz

de Constelatialeu in Prajituri, 15 Ian 2013 | 18576 vizualizari

 

Imi place sa-i zic Crontanila,intotdeauna fac mai mult zahar caramel cu nuca,sa rontai si eu ceva si sa ajunga si pe prajitura...

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 10 oua
  • 300 g zahar
  • 200 g faina
  • CREMA
  • 900 ml lapte
  • 6 linguri amidon de la Dr.Oetker
  • 2 pachete margarina rama
  • 300 g zahar
  • 1 lamaie
  • KRANT
  • zahar cca 200 g
  • nuca prajita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Krantz:

BLAT:


Albusurile se bat spuma cu zaharul se adauga galbenusurile si apoi faina. Compozitia se pune in doua forme de cozonac


CREMA:


Zaharul, zeamilul si laptele pe baie de abur pana se ingroasa. Se da de pe foc, se pune si coaja si zeama de lamaie si se adauga margarina.


KRANTUL:


Se caramelizeaza zaharul se adauga nuca prajita,se da la rece,cand este rece se piseaza cat de mare sau marunt dorim sa fie .


Blatul se taie in trei se umple cu crema,se pune si deasupra si se imbraca cu krant.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Krantz" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300SV

- 370 lei
2499.99 lei
2129.99 lei

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

15.01.2013, 19:43

Grozav!

Bunica 1

15.01.2013, 20:32

Foarte bun! Am si eu reteta,dar n-am facut-o demult

Sim0na 1

17.01.2013, 21:33

delicioasa!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!