CUPE DE SOMON AFUMAT CU CUKKINI

de Roda in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2009 | 3422 vizualizari

 

Este un aperitiv ce se prapara cu tapioca.Tapioca este un produs obtinut prin prelucrarea plantei Manioc si este comercializata sub forma de granule sau faina si intra in componenta multor preparate culinare. Se foloseste la prepararea aspicurilor, supelor, sosurilor, pana la cele mai variate retete de desert.

 

INGREDIENTE

  • 40cl.lapte,
  • 80g. faina de tapioca,
  • 3 oua,
  • 100g. smantana,
  • 2 cukkini,
  • 160g.somon afumat,
  • piper;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CUPE DE SOMON AFUMAT CU CUKKINI:

1.Se preincalzeste cupotorul la 180*C.


2.Se ung cu unt formele -6 bucati -pentru preparat.


3.Se pune la fiert tapioca dupa indicatiile de pe ambalaj in lapte cald,invartind incontinuu.Se lasa la rece.


4.Se separa ouale.Se adauga galbenusurile si smantana in compozitia cu tapioca si se amesteca bine.


5.Se incorporeaza si dovleceii taiati cubulete si opariti in apa cu sare si fasiile de somon agumat.Se condimenteaza cu piper.


6.Se bat albusurile spuma si se incorporeaza usor in compozitia de tapioca.Se toarna in cele 6 forme.


7.Se pun formele intr-o tava cu apa si se coc 40 de minute la cuptor, in bain-marie,apoi se scot si se tin la rece.


8.Se servesc reci ,direct din forme, cu o salata alaturi.


Obs:In loc de dovlecei, se poate folosi broccoli sau praz.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "CUPE DE SOMON AFUMAT CU CUKKINI" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pate