CUPE DE SOMON AFUMAT CU CUKKINI

de Roda in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2009 | 5635 vizualizari

 

Este un aperitiv ce se prapara cu tapioca.Tapioca este un produs obtinut prin prelucrarea plantei Manioc si este comercializata sub forma de granule sau faina si intra in componenta multor preparate culinare. Se foloseste la prepararea aspicurilor, supelor, sosurilor, pana la cele mai variate retete de desert.

 

INGREDIENTE

  • 40cl.lapte,
  • 80g. faina de tapioca,
  • 3 oua,
  • 100g. smantana,
  • 2 cukkini,
  • 160g.somon afumat,
  • piper;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CUPE DE SOMON AFUMAT CU CUKKINI:

1.Se preincalzeste cupotorul la 180*C.

2.Se ung cu unt formele -6 bucati -pentru preparat.

3.Se pune la fiert tapioca dupa indicatiile de pe ambalaj in lapte cald,invartind incontinuu.Se lasa la rece.

4.Se separa ouale.Se adauga galbenusurile si smantana in compozitia cu tapioca si se amesteca bine.

5.Se incorporeaza si dovleceii taiati cubulete si opariti in apa cu sare  si fasiile de somon agumat.Se condimenteaza cu piper.

6.Se bat albusurile spuma si se incorporeaza usor in compozitia de tapioca.Se toarna in cele 6  forme.

7.Se pun formele intr-o tava cu apa si se coc 40 de minute la cuptor, in bain-marie,apoi se scot si se tin la rece.

8.Se servesc reci ,direct din forme, cu o salata alaturi.

Obs:In loc de dovlecei, se poate folosi broccoli sau praz.

Daca ti-a placut reteta noastra "CUPE DE SOMON AFUMAT CU CUKKINI" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dovlecel pane cu parmezan