Curcan cu mazare si busuioc

de mihaelar63 in Curcan, 14 Mai 2015 | 4617 vizualizari

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

14.05.2015, 22:35

bun bun

mena29 1

14.05.2015, 23:58

Ce mult imi place!

Gicuta 1

15.05.2015, 05:00

gustoasa!

Andra_Constantinescu 1

15.05.2015, 06:25

Bun!

anca_rm 1

15.05.2015, 07:17

ce bunnn , imi place mazarea si carnea de curcan , super

diaconta 1

15.05.2015, 09:01

Vreau si eu ca din asta am voie

reisnaor_2006 1

15.05.2015, 09:03

bunnnnnnnnnnnnnn

MOKUSKA 1

15.05.2015, 09:04

ce pofta mi-ai facut cu prezentarea ta colorata

poa 1

15.05.2015, 09:27

Numai bun pentru masa de pranz!

Ela68 1

15.05.2015, 10:42

mmmmmmm, de cand n-am mai mancat mazare, mi-ai facut pofta

Bya Ralu 1

15.05.2015, 13:00

Bunn

Mihaela11_jo 1

15.05.2015, 19:41

Delicios

Rocsi 1

15.05.2015, 20:48

Mmm, vin la masa. Este tare bun!

dantes 1

16.05.2015, 11:49

Foarte bun!

Catalina L 1

16.05.2015, 15:54

imi place combinatia

mihaelar63 1

16.05.2015, 18:51

Catalina am zis ca daca merge cu pui busuiocul trebuie sa mearga si cu curcan

mihaelar63 1

16.05.2015, 18:51

Dia te astept daca tot poti

mihaelar63 1

16.05.2015, 18:52

Ela asa este daca o faci mai rar iti este mai dor

mihaelar63 1

16.05.2015, 18:52

Mena rapid o invartesti in cratita !!!

mihaelar63 1

16.05.2015, 18:53

Dublu ochit , Anca

mihaelar63 1

16.05.2015, 18:54

Veve pe aici a cam plouat asa ca am inveselit farfuria

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de primavara: in frunze de stevie, cu carne de curcan