Curry cu creveti

de laylalala in Fructe de mare, 23 Mai 2010 | 2783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 lingurita ghimbir proaspat ras
  • 2 lingurite praf de curry
  • 1 conserva (400 gr) rosii taiate cubulete
  • 250 ml lapte de cocos
  • 400 gr creveti congelati
  • frunzulite proaspete de busuioc 
  • sare, dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curry cu creveti:

Incalzeste uleiul intr-o tigaie.Adauga ceapa si ghimbirul ras si caleste-le cateva minute, pana se inmoaie.Adauga praful de curry si prajeste-l 1 minut.Adauga rosiile taiate si lapele de cocos si lasa-le sa de-a intr-un clocot, apoi lasa-le sa fiarba usor timp de 5 minute.

Adauga crevetii si coace-i timp de 5-10 minute, depinde de marimea acestora.Adauga cateva frunzulite de busuioc, asezoneaza cu sare, dupa gust si serveste alaturi de orez fiert.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Curry cu creveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Ligia Bxl 1

02.02.2011, 09:51

bun de tot

DIANA B 1

02.02.2011, 10:05

Musai sa reincerc sa pap fructe de mare

-Miti- 1

02.02.2011, 10:09

frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tempura cu creveti