Phad Thai cu creveti

de Satisfyyourcravings in Fructe de mare, 20 Iun 2015 | 1296 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 grame taitei lati din orez
  • 100 grame creveti decorticati
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 linguri alune prajite nesarate, maruntite
  • sucul de la 1/2 lime
  • 2 linguri sos de soia
  • 1/2 lingura zahar brun
  • 2 oua, batute ca pentru omleta
  • un catel de usturoi, tocat
  • felii de lime
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Phad Thai cu creveti:

Taiteii se lasa la inmuiat in apa fierbinte 10 minute.


Se amesteca zaharul cu sucul de lime si sosul de soia.


Se taie frunzele firelor de ceapa in batoane de 2-3 cm, iar restul cuburi.


Intr-o tigaie cu putin ulei, se calesc usturoiul si partea alba a firelor de ceapa cateva minute. Se adauga ouale si se amesteca foarte putin, pana incep sa se gateasca. Se scot pe o farfurie.


In aceeasi tigaie, se adauga crevetii. Se gatesc 2 minute, apoi se adauga taiteii si dupa 1 minut, frunzele de ceapa. Se adauga mixul de sos de soia si se amesteca pana cand taiteii incep sa se inmoaie, avand grija ca acestia sa nu se lipeasca unul de celalalt. La final, se adauga ouale gatite anterior si o parte din alune. Se amesteca pentru omogenizare.


Se serveste imediat cu suc de lime si restul de alune.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Phad Thai cu creveti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

dantes 1

21.06.2015, 08:34

Interesant!

Andreea Caroline 1

21.06.2015, 19:09

-Licurici- 1

22.06.2015, 08:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Creveti Prajiti