Phad Thai cu creveti

de Satisfyyourcravings in Fructe de mare, 20 Iun 2015 | 1725 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 grame taitei lati din orez
  • 100 grame creveti decorticati
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 linguri alune prajite nesarate, maruntite
  • sucul de la 1/2 lime
  • 2 linguri sos de soia
  • 1/2 lingura zahar brun
  • 2 oua, batute ca pentru omleta
  • un catel de usturoi, tocat
  • felii de lime
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Phad Thai cu creveti:

Taiteii se lasa la inmuiat in apa fierbinte 10 minute.


Se amesteca zaharul cu sucul de lime si sosul de soia.


Se taie frunzele firelor de ceapa in batoane de 2-3 cm, iar restul cuburi.


Intr-o tigaie cu putin ulei, se calesc usturoiul si partea alba a firelor de ceapa cateva minute. Se adauga ouale si se amesteca foarte putin, pana incep sa se gateasca. Se scot pe o farfurie.


In aceeasi tigaie, se adauga crevetii. Se gatesc 2 minute, apoi se adauga taiteii si dupa 1 minut, frunzele de ceapa. Se adauga mixul de sos de soia si se amesteca pana cand taiteii incep sa se inmoaie, avand grija ca acestia sa nu se lipeasca unul de celalalt. La final, se adauga ouale gatite anterior si o parte din alune. Se amesteca pentru omogenizare.


Se serveste imediat cu suc de lime si restul de alune.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Phad Thai cu creveti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

dantes 1

21.06.2015, 08:34

Interesant!

- Andreea - 1

21.06.2015, 19:09

-Licurici- 1

22.06.2015, 08:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ebichiri - Creveti cu sos iute si usturoi