Tentacule de caracatita cu piure de cartofi

de Bya Ralu in Fructe de mare, 6 Mai 2017 | 483 vizualizari

 

Un preparat pe care il savurez des in italia, imi place foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • tentacule de caracatita (prefierte)
  • ulei de masline
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3-4 cartofi
  • 50-70 gr unt
  • 2-3 linguri smantana
  • putin lapte
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tentacule de caracatita cu piure de cartofi:

Tentaculele de caracatita se curata de pielite si se pun la fiert pentru circa 10 minute (erau prefierte, insa daca luati proaspate, trebuie sa le lasati sa fiarba pana se patrund cu furculita).


Se scot apoi si se lasa la scurs.


Intr-o tigaie, punem ulei de masline si usturoiul pisat, punem tigaia la incins si punem si tentaculele de caracatita la prajt.


Intre timp, se prepara piureul de cartofi (acesta ar trebui sa fie mult mai subtire si decat l-am facut eu); cartofii fierti bine se pun intr-un castron inalt, se adauga untul, smantana, sare si piper si se freaca bine cu un tel, se subtiaza treptat cu lapte.


Intr-o farfurie adanca, se pune piure de cartofi, iar desupra se pun tentaculele taiate cuburi si putin ulei in care s-au prajit.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tentacule de caracatita cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

oanapl 1

07.05.2017, 16:04

Delicios!

Bya Ralu 1

07.05.2017, 22:26

mihaelar63 1

04.06.2017, 00:16

Bunnnn !!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura desteapta

de oanapl 5

ieri la 21:50

Prăjitură cu cremă de brânză

de oanapl 5

ieri la 21:42

Supă cremă de cartofi cu fructe de mare

ieri la 20:41

Tiramisu

de ancutsa 5

ieri la 20:11

Salata cu dovlecei la gratar si ton

de Rocsi 9

ieri la 19:48

RETETA RECOMANDATA
Orez cu fructe de mare