Curry verde cu piept de pui

de -Miti- in Pui, 31 Aug 2014 | 1124 vizualizari

 

Cand ma gandesc la mancarea thailandeza, acesta mancare imi vine in minte. Una dintre cele mai cunoscute si apreciate de turistii straini.

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri pasta de curry verde
  • 1 cutie de lapte de cocos
  • 1 vanata mica
  • 100 gr fasole verde din conserva
  • 250 g piept de pui
  • 1 lingura de ulei
  • 1 lingurita sos de peste (optional)
  • frunze de coriandru
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curry verde cu piept de pui:

Se curata si se spala pieptul de pui si se taie in cuburi de 1,5 cm. Vanata se curata si se taie in cuburi de marime egala. Fasolea se scurge de lichid.


Se pune uleiul intr-o craticioara si cand s-a infierbantat se adauga pasta de curry verde. Se amesteca repede. Aveti grija cand inhalati fumul. Se adauga laptele de cocos si se amesteca. A nu se fierbe in clocot, laptele de cocos se va separa. Se adauga cuburile de vanata, fasolea verde si se lasa sa fiarba la foc mic 5 minute.


Se adauga si pieptul de pui si optional sosul de peste. Se lasa sa fiarba la foc mic pana cand carnea si legumele s-au fiert.


Se serveste cu orez la aburi si se presara deasupra frunze de coriandru.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Curry verde cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

01.09.2014, 20:48

-Miti- 1

01.09.2014, 21:04

va multumesc

-Miti- 1

01.09.2014, 21:04

Liliana, nu seamana deloc cu curry-ul indian, dar nu pot sa zic nici ca seamana cu ceva de la noi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in crusta de mustar