Pui de casa in sos de rosii

de T I M E A in Pui, 21 Iun 2012 | 2366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ce am folosit eu:
  • - pulpele inferioare
  • - pulpele superioare
  • - pieptul de pui dezosat
  • - 2 cepe verzi
  • - 1/2 ardei rosu
  • - 1 ardei galben
  • - sare si piper
  • - 150 ml suc de rosii
  • - 4 lingurite sos chili
  • - oregano
  • - maghiran
  • - roinita
  • - 3-4 linguri ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui de casa in sos de rosii:

Inainte de toate fierbem carnea de pui timp de 20 minute. Aruncam apa si punem carnea de pui pe o farfurie.


Spalam si tocam ceapa si ardeiul pe care le calim in ulei de masline.


Adaugam carnea de pui si turnam o cana de apa si lasam la fiert la foc mic pana e carnea aproape fiarta.


Adaugam sucul de rosii, sosul de chile sare si piper si mai lasam la fiert aprox 15 min, timp in care si carnea ar trebui sa fie deja fiarta.


Adaugam verdeturile tocate marunt, mai lasam 5 minute pe foc apoi servim!


Servim puiul cu cartofi noi la cuptor!




 

TIPS-URI

1

- eu am dat carnea jos de pe os

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui de casa in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

T I M E A 1

22.06.2012, 22:09

mihaelar63 1

23.06.2012, 01:49

Faina combinatie
Se vede ca ai tai au grija de tine[ puiutul]
Interesant roinita nu am mai folosit

T I M E A 1

23.06.2012, 09:52

Mihaela ai mei nu au animale doar gradina cu de toate , puiul il am de la o verisoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de rosii si usturoi