Pui de casa in sos de rosii

de T I M E A in Pui, 21 Iun 2012 | 3831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ce am folosit eu:
  • - pulpele inferioare
  • - pulpele superioare
  • - pieptul de pui dezosat
  • - 2 cepe verzi
  • - 1/2 ardei rosu
  • - 1 ardei galben
  • - sare si piper
  • - 150 ml suc de rosii
  • - 4 lingurite sos chili
  • - oregano
  • - maghiran
  • - roinita
  • - 3-4 linguri ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui de casa in sos de rosii:

Inainte de toate fierbem carnea de pui timp de 20 minute. Aruncam apa si punem carnea de pui pe o farfurie.

Spalam si tocam ceapa si ardeiul pe care le calim in ulei de masline.

Adaugam carnea de pui si turnam o cana de apa si lasam la fiert la foc mic pana  e carnea aproape fiarta.

Adaugam sucul de rosii, sosul de chile sare si piper si mai lasam la fiert aprox 15 min, timp in care si carnea ar trebui sa fie deja fiarta.

Adaugam verdeturile tocate marunt, mai lasam 5 minute pe foc apoi servim!

Servim puiul cu cartofi noi la cuptor! 


TIPS-URI

1

- eu am dat carnea jos de pe os

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui de casa in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

T I M E A 1

22.06.2012, 22:09

mihaelar63 1

23.06.2012, 01:49

Faina combinatie
Se vede ca ai tai au grija de tine[ puiutul]
Interesant roinita nu am mai folosit

T I M E A 1

23.06.2012, 09:52

Mihaela ai mei nu au animale doar gradina cu de toate , puiul il am de la o verisoasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu marar si rosii