Cuş-cuş cu nuci şi pesmet

de madi_marin in Paste, 13 Apr 2014 | 4192 vizualizari

 

Am tot văzut reţeta asta în ultima vreme pe site-uri şi am zis să încerc şi eu să fac, mai ales că nu mâncasem niciodată. Foarte bune sunt! Sigur mai repet figura!

 

INGREDIENTE

  • 250 g cuş-cuş Băneasa
  • 150-200 g nuci
  • zahăr după gust
  • 2-3 linguri cu pesmet
  • coaja rasă de la jumătate de lămâie
  • 1 pliculeţ zahăr vanilat Bourbon
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuş-cuş cu nuci şi pesmet:

Cuş-cuş-ul se fierbe conform indicaţiilor de pe ambalaj.


Nucile se prăjesc un pic în cuptor, apoi se macină fin. Se amestecă cu zahărul, zahărul vanilat , coaja de lămâie şi pesmetul.


Pastele fierte, se scurg şi se amestecă cu uleiul, apoi se încorporează nucile măcinate cu zahărul şi restul ingredientelor.


Se pot încălzi un pic sau se servesc reci.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuş-cuş cu nuci şi pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mirela0911 1

13.04.2014, 18:12

Delicios de bun!

Merisor 1

13.04.2014, 19:57

Bun, tare bun1

Satisfyyourcravings 1

14.04.2014, 15:58

De incercat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu nuca si sos caramel