Degețele de pui în stil american

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2014 | 2848 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fără piele și os
  • 300 grame făină
  • 1 1/2 linguriță de sare
  • boia iute
  • boia dulce
  • piper
  • ulei pentru prăjit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Degețele de pui în stil american:

Pieptul de pui se taie fâșii.


Se amestecă faina cu celelate condimente într-un bol încăpator. Se pun câteva fâșii de piept de pui în bolul cu fâină și se amestecă până sunt acoperite complet.


Cu ajutorul unei spumiere, se scufundă fâșiile de piept de pui acoperite cu mixul de făină într-un bol cu apă. Se scurge bine și se adaugă înapoi în bolul de făină. Se acoperă din nou cu făină. Urmând acest procedeu se vor obține "fulgii" caracteristici degețelelor de pui în stil american.


Se procedează la fel cu restul de piept de pui.


Se prăjesc în baie de ulei până devin aurii. Se scot pe un grilaj din metal și se lasă la scurs.

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu sos de maioneză cu usturoi sau ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Degețele de pui în stil american" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

06.01.2014, 19:44

diaconta 1

07.01.2014, 09:47

Delicios

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Snitel vienez de pui