Degetele din piept de pui

de merisor in Pui, 29 Ian 2014 | 16250 vizualizari

 

Invelis crocant si bun, iar interiorul condimentat si gustos, asta pot spune de aceste degetele.

 

INGREDIENTE

  • 650 gr piept de pui
  • 300 gr faina
  • 500 ml apa
  • 100 ml ulei
  • 1/2 lingurita piper alb macinat
  • 1/2 lingurita boia de ardei dulce
  • condimente Spicy & Hot
  • 1 lingurita sare
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Degetele din piept de pui:

Amestecam, intr-un bol, faina cu piperul si boiaua de ardei.


Intr-un alt bol punem apa in care diluam putina sare.


Pieptul de pui il spalam si il portionam in fasii.


Presaram sare peste pieptul de pui si rasnim condimente.


Il amestecam sa se condimenteze si sareze uniform.


Luam cate o fasie din pieptul de pui, o trecem prin faina, apoi prin apa, iar prin faina si tot asa de cateva ori, la final prin faina.


Eu am facut aceasta operatie de trei ori.


Punem uleiul intr-o tigaie antiaderenta la incins si prajim fasiile de pui intorcandu-le de pe o parte pe alta sa se rumeneasca frumos si bine.


Sunt foarte bune mai ales servite langa o salata de legume!

 

TIPS-URI

1

Recomand a se intepa fasiile din piept de pui din loc in loc in timpul prajirii pentru a se patrunde bine, avand in vedere ca deasupra se formeaza foarte repede crusta de faina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Degetele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

diaconta 1

30.01.2014, 22:44

mi-au scapat printre degete

Aurelia 07_07 1

31.01.2014, 15:32

Ce bunatati !!!

merisor 1

01.02.2014, 18:03

Va si va

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci boieresti