Deliciu cu ceai verde si piersici caramel

de monike in Dulciuri, 8 Iul 2011 | 1836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pliculete ceai verde,
  • 50ml apa,
  • 300 ml smantana,
  • 75 gr zahar,
  • un pliculet zahar vanilat,
  • 2 oua,
  • 1\2 lamaie.
  • Topping de piersici caramelizate:
  • 4 linguri zahar brun,
  • 3 piersici,
  • un cubulet de unt

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Deliciu cu ceai verde si piersici caramel:

Din pliculete si apa faci un ceai mai concentrat pe care-l lasi la racit.


Albusurile le bati bine cu zaharul (ca la bezea). Smantana o bati cu zaharul vanilat si adaugi treptat albusurile batute si galbenusurile amestecand usor. Peste compozitia de mai sus pui ceaiul facut mai devreme si zeama de lamaie. Dai la cogelator si ai grija sa amesteci bine la cateva ore pt. a evita formarea acelor de ghiata.


Topping


Am pus zaharul cu untul la caramelizat si apuoi am adaugat piersicile decojite si taiate cubulete.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Deliciu cu ceai verde si piersici caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Lau 1

15.04.2012, 16:34

la multi ani

Cris2711 1

15.04.2012, 16:57

Bunica 1

15.04.2013, 15:12

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Arome orientale: tort cald de ciocolata, aroma de cuisoare si inghetata de portocale