Deliciu cu lapte condensat si capsuni

de lia maria in Dulciuri, 22 Iun 2011 | 4048 vizualizari

 

Un dulce usor, racoros si deosebit de gustos yumi,yumi…

 

INGREDIENTE

  • 300g biscuiti cu cacao, macinati
  • 150g unt
  • 200g iaurt simplu
  • 200g lapte condensate
  • 300g capsuni
  • 1plic gelatin

 

Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Deliciu cu lapte condensat si capsuni:

Punem biscuitii macinati intr-un bol, topim untul la microunde si-l incorporam in biscuiti, formand blatul desertului nostru. Eu am folosit o tava de chec, dar puteti folosi orice alta forma daca doriti.


Tapetam tava cu o folie, golim amestecul de biscuit si intindem uniform, apasand cu o paleta, dupa care dam la frigider pana pregatim crema.



Intr-o craticioara mica, punem gelatina la hidratat.


Capsunile spalate si curatate de codite, le lasam putin la scurs, apoi le punem in blender. Adaugam si laptele condensat si iaurtul si mixam pana se omogeniziaza bine.


Dizolvam gelatina la flacara dar avem grija sa nu dea in clocot si dupa 5’, o adaugam peste crema si mai mixam de 2-3ori. Turnam compozitia peste blatul de biscuit si dam din nou la frigider pentru 1-2h pentru a se intari.


Eu am servit cu sos de capsune( cateva capsuni zdrobite si una lingura de miere) deasupra .


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Deliciu cu lapte condensat si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

adry88 1

02.07.2011, 16:32

delicioasa

diaconta 1

18.11.2011, 15:36

Lia,vreau sa folosesc crema asta pentru un tort ,ca tare-mi place
oare daca as adauga si putina frisca,ar fi prea mult?

diaconta 1

22.11.2011, 13:26

multumesc pentru inspiratie Lia am adaugat si frisca si a iesit o crema minunata pentru tort

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere ca-n America (double crust apple pie)