Deliciu de post

de Dana92 in Mancaruri de post, 15 Mar 2016 | 1927 vizualizari

 

Cartofi la cuptor cu legume

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi
  • 2/3 buc ceapa
  • 50 ml ulei de masline
  • 100 g masline negre
  • 100 g rosii cherry
  • Condimente: rozmarin, patrunjel
  • Sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Deliciu de post:

Curatam cartofii, ii spalam si ii feliem pe lung. Ii punem la fiert cca 10 min. Intre timp ce am pus cartofii la fiert taiem cepele solzisori si le punem la calit cu un pic de ulei de masline impreuna cu rosiile cherry si maslinele, le lasam la foc mic adaugand putina apa si asteptam sa se elimine apa.


Dupa ce cartofii au fiert ii strecuram,tapetam o tava cu hartie de copt, ii asezam impreuna cu ceapa,rosiile si maslinele calite.Presaram sare, piper, ulei de masline impreuna cu rozmarinul si cu patrunjelul.


Dam tava la cuptor pe cca 20-25 min la 180 de grade.


Cand sunt gata rumeniti ii scoatem si ii presaram cu patrunjel proaspat tocat.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Deliciu de post" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf cu masline si fara carne