Desert batoane cu miere

de CameliaR in Dulciuri, 2 Iun 2017 | 1390 vizualizari

 

De mult timp mi-am propus sa incerc o reteta de batoane. Dupa mai multe cautari pe internet, m-am oprit la casuta Violetei (Caietul cu retete). Am gasit o reteta de batoane cu mac. Am renunat la mac si am pregatit batoane cu miere. Au iesit foarte delicioase si pufoase!
 

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 7 g drojdie uscata
  • 1 jumate de lingurita de sare
  • 250 ml apa calduta
  • 80 ml ulei
  • 50 g zahar
  • Pentru uns:
  • 50 ml apa
  • 1 lingura de faina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert batoane cu miere:

Intr-un bol, punem faina, zaharul, sarea, drojdia, apa si uleiul. Framantam pana obtinem un aluat omogen. Acoperim vasul cu un prosopel, si lasam aluatul la dospit pana isi dubleaza volumul.


Dupa ce aluatul s-a dublat, il scoatem pe masa de lucru. Impartim aluatul in 8 bucati. Intindem aluatul intr-un dreptunghi. Incepem sa rulam strans fiecare dreptunghi pe lungime.


Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Le lasam la dospit pentru aproximativ 30 de minute intr-un loc caldut.


Intre timp pregatim compozitia pentru uns. Intr-un bol, punem faina si apa. Le amestecam pana cu o furculita. Ungem batoanele cu acest amestec.


Introducem tava in cuptorul preincalzit, la 200 grade C, si le coacem pentru aproximativ 20 de minute sau pana cand sunt frumos rumenite. Le lasam aproximativ 10 minute la temperatura camerei, iar apoi le ungem cu miere. Sunt delicioase!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert batoane cu miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Gherca Daniela 1

05.06.2017, 09:25

CameliaR 1

05.06.2017, 11:49

Multumesc!

Rahela Velicu 1

13.06.2017, 15:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi la cuptor