Desert bezele

de Geanina87 in Dulciuri, 1 Apr 2020 | 1598 vizualizari

 

Nu am mai facut pana acum bezele si cred că nici nu faceam daca nu ma ruga baiatul. A vazut el intr-o vitrină si i-am promis ca o sa încerc sa ii prepar si lui. Au ieșit din prima.❤

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri
  • 300 g zahăr pudră
  • un praf de sare
  • 1 lg oțet
  • Colorant alimentar ( opțional)
Portii: 60
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bezele:

Mixam albușurile cu praful de sare, iar cand incep sa se albeasca, adaugam si oțetul. Mixam in continuare pana se intaresc, apoi punem zahărul puțin câte puțin, mixand continuu. Albușurile devin o spumă lucioasă.

Compoziția se pune intr-un posh si formam bezelele direct in tava in care am pus hartie de copt. Opțional putem pune colorant alimentar in posh sau in compozitie pt a iesi bezele colorate.

Se lasa la foc mic 70°C aproximativ 3 ore, pana se usucă f.bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bezele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

03.04.2020, 20:20

Mie coptul asta de cateva ore nu ma incanta si de asta la evit! Prefer sa iau de la altii 2-3 bucati!

Gherca Daniela 1

04.04.2020, 17:47

dantes 1

05.04.2020, 10:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert rulada cu branza dulce si visine