Desert biscotti cu alune, cafea si bucati de ciocolata

de katty in Dulciuri, 29 Oct 2017 | 2533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2/3 cana alune prajite nesarate
  • 2 cani faina alba+ ptr masa de lucru
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • scortisoara
  • un praf de sare
  • 1 cana zahar tos
  • 1/4 cana cafea tare
  • 2 lg lapte
  • 1 ou mare
  • 100 gr ciocolata neagra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscotti cu alune, cafea si bucati de ciocolata:

Cernem faina intr-un castron. Adaugam restul ingredientelor, mai putin alunele si ciocolata. Amestecam bine, pana obtinem un aluat omogen. Taiem ciocolata bucatele mici si sfaramam putin alunele. Le adaugam si pe acestea.

Presaram putina faina pe un blat de lemn si punem compozitia. O impartim in 2 parti egale, din care facem 2 suluri pe care le asezam intr-o tava pe hartie de copt, apoi le presam putin.

Dam tava la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pana se usuca deasupra. Scoatem tava, lasam sa se raceasca putin, apoi cu un cutit ascutit, taiem felii oblice, pe care le asezam inapoi cu taietura in sus. Reducem focul la 150 de grade C si le punem inapoi pana se usuca putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscotti cu alune, cafea si bucati de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Extasy cu patru feluri de bezea