Galuste cu caise

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 27 Iun 2013 | 2123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 100 g faina
  • 1 ou
  • pesmet
  • un praf de sare
  • un cub de unt pt pesmet
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • scortisoara
  • caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste cu caise:

Spalam cartofii, ii punem la fiert.



Dupa ce au fiert ii zdrobim ca pentru piure, apoi punem oul, faina si amestecam bine.



Spalam si caisele, coatem samburii si punem 1 pliculet de zahar vanilat in interiorul fiecareia.



Cu mana umezita luam putin aluat, in intindem in palma, apoi punem pruna in mijloc formand o galusca.



Intre timp punem pe foc o oala cu apa si sare pe care o lasam sa dea in clocot, apoi punem galustele, dand focul mic, pentru a nu se sparge, sunt gata cand se ridica la suprafata.



Intr-o tigaie topim untul, peste care vom pune pesmetul amestecamd usor, luam de pe foc si punem zaharul vanilat si scortisoara.



Scoatem galustele si le dam prin pesmet.





Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

- Andreea - 1

27.06.2013, 21:46

Betty96 1

28.06.2013, 12:13

foarte bune

nilgun 1

02.07.2013, 19:50

bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Brioche cu crema de patiserie
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

RETETA RECOMANDATA
Galuste cu caise