Desert biscuiti Norisori

de - Andreea - in Dulciuri, 31 Aug 2017 | 3902 vizualizari

 

Forma lor m-a dus cu gindul la norii de pe cer intr-o zi linistita ...Dar nu doar forma si culoarea ...va zic...biscuitii acestia sunt atit de fragezi....incat data viitoare veti dubla cantitatile :)

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 30 ml lapte
  • 270 gr faina alba tip '00'
  • 150 gr Ricotta
  • 1\2 plic praf de copt
  • 120 gr zahar
  • 1 fiola esenta lamaie
  • lapte ( pentru uns)
  • ornamente colorate
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti Norisori:

Din cantitatile de mai sus au iesit 30 bucati Norisori :)  

1.  Incepem prin a da drumul la cuptor sa se incalzeasca la 170 grade , deoarece prepararea dureaza foarte putin .

2.  Intr-un bol punem oul , Ricotta,laptele si zaharul. Amestecam bine ingredientele cu ajutorul unei linguri de lemn.

3.  Adaugam apoi faina,praful de copt si esenta de lamaie.Amestecam bine pana obtinem un aluat de consistenta tare dar lipicioasa.

4.  Tapetam o tava cu hartie de copt .Formam bile ( eu am fost instrumentul pentru inghetata ) din compozitie si le asezam in tava lasand putin spatiu intre ele.

5.  Ungem biscuitii cu lapte si presaram ornamentele colorate. 

6.  Dam tava la cuptor pentru 20 minute. Nu mai mult !!! Biscuitii cand se vor raci se vor intari ! 

7.  Cand biscuitii sunt gata, ii scoatem din tava si ii savuram alaturi de cei dragi ! 

POFTA BUNA !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti Norisori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Rocsi 1

02.09.2017, 21:40

Oricand as servi niste biscuiti pregatiti in casa!

- Andreea - 1

03.09.2017, 15:40

kytz 1

09.09.2017, 10:13

Servesc și eu vreo doi... la !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu capsuni