Desert briose cu ciocolata alba si ornamente din ciocolata neagra

de iri_iri in Dulciuri, 16 Iul 2017 | 1865 vizualizari

 

Reteta am luat-o de la Jamila Cuisine, este minunată, numai ca am modificat-o un pic, înlocuind untul cu ulei, fulgii de ciocolată cu o ciocolată alba (rasa). Eu una sunt mulțumită de rezultat, sper să vă placă!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 300 g de făină
  • 100 ml de ulei
  • 3 ouă
  • 100 ml lapte
  • 150 g de zahăr
  • esența de vanilie
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 1 tableta ciocolată albă (dată pe razătoarea mate)
  • ornamente din ciocolată (neagră)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu ciocolata alba si ornamente din ciocolata neagra:

Pentru început, am adăugat zahărul peste ulei și le-am bătut bine cu un tel, după care am adăugat ouale unul cate unul, amestecând bine de fiecare dată.
Se va adauga apoi zaharul vanilat si esența de vanilie, după care, separat, într-un bol, se va pune făina in care adăugăm praful de copt .
După ce am pus și esența și zaharul vanilat, vom adauga apoi jumatate din cantitatea de făină, amestecând până la omogenizare, după care adaugam si jumatate din cantitatea de lapte, amestecand bine.
Se va adăuga iar făina si laptele pe rând, amestecand ușor de fiecare dată.
La final, se va adăuga ciocolata albă (pe care am dat-o pe razatoarea mare) si 50 g de ornamente de ciocolată (neagra) si se va amesteca până acestea se încorporează.
Se pregateste o tavă pentru briose, se asaza in fiecare compartiment cate o formă de hartie pentru briose, după care se adaugă cu o lingură compozitia de briose. La final, se presară deasupra cateva ornamete si apoi se dă la cuptor (preincalzit) pentru 25 de minute.
Cand sunt gata, se scot din tava, cand se răceasc un pic si apoi se orneaza dacă se mai doreste.
Eu le-am pudrat un pic cu cacao zahăr pudră vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu ciocolata alba si ornamente din ciocolata neagra" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

4604 puncte

Rocsi

4407 puncte

Constelatialeu

3220 puncte

Gherca Daniela

3126 puncte

Catalina L

2432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana de naut cu chorizo si bulgur
  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

  • 01

    D

  • 02

    L

  • 03

    MA

  • 04

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Prajitura eclair