Desert briose cu ciocolata alba si ornamente din ciocolata neagra

de iri_iri in Dulciuri, 16 Iul 2017 | 635 vizualizari

 

Reteta am luat-o de la Jamila Cuisine, este minunată, numai ca am modificat-o un pic, înlocuind untul cu ulei, fulgii de ciocolată cu o ciocolată alba (rasa). Eu una sunt mulțumită de rezultat, sper să vă placă!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 300 g de făină
  • 100 ml de ulei
  • 3 ouă
  • 100 ml lapte
  • 150 g de zahăr
  • esența de vanilie
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 1 tableta ciocolată albă (dată pe razătoarea mate)
  • ornamente din ciocolată (neagră)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu ciocolata alba si ornamente din ciocolata neagra:

Pentru început, am adăugat zahărul peste ulei și le-am bătut bine cu un tel, după care am adăugat ouale unul cate unul, amestecând bine de fiecare dată.

Se va adauga apoi zaharul vanilat si esența de vanilie, după care, separat, într-un bol, se va pune făina in care adăugăm praful de copt .

După ce am pus și esența și zaharul vanilat, vom adauga apoi jumatate din cantitatea de făină, amestecând până la omogenizare, după care adaugam si jumatate din cantitatea de lapte, amestecand bine.

Se va adăuga iar făina si laptele pe rând, amestecand ușor de fiecare dată.

La final, se va adăuga ciocolata albă (pe care am dat-o pe razatoarea mare) si 50 g de ornamente de ciocolată (neagra) si se va amesteca până acestea se încorporează.

Se pregateste o tavă pentru briose, se asaza in fiecare compartiment cate o formă de hartie pentru briose, după care se adaugă cu o lingură compozitia de briose. La final, se presară deasupra cateva ornamete si apoi se dă la cuptor (preincalzit) pentru 25 de minute.

Cand sunt gata, se scot din tava, cand se răceasc un pic si apoi se orneaza dacă se mai doreste.

Eu le-am pudrat un pic cu cacao zahăr pudră vanilat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu ciocolata alba si ornamente din ciocolata neagra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Aletta 1

17.07.2017, 16:31

Gherca Daniela 1

17.07.2017, 21:55

bune!

iri_iri 1

18.07.2017, 01:01

Va mulțumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert inghetata de vanilie