Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pentru că se apropie Paștele și mă pregătesc de prajiturit am făcut un pic de rînduială prin cămară . Să văd ce am, ce mai trebuie să cumpăr... Știți voi,mărunțișuri. Și am dat peste o cutie de muffins de la Dr. Oetker.
S-a transformat rapid într-o surpriză pentru micuță. Dar nu orice fel de surpriză, ci una plină de ciocolată.
Într-un bol torni mixul de muffins, adaugi ouăle, laptele și uleiul și mixezi 2-3 minute, la viteză mică, până când obții un aluat lucios.
Adaugi untul de arahide și cacaua, mixând până la omogenizare.
În fiecare formă de muffins torni câte o lingură de compoziție, astfel încât să fie pline pe 3/4. Apoi așezi în fiecare câte o patratica de ciocolată. Îți vor ieși 16 brioșe.
Dai tava la cuptorul preîncălzit, la 170 *C pentru 20 de minute.
Când sunt gata ( poți să le verifici cu o scobitoare dacă vrei) presari fulgii de cocos și mai dai la cuptor, cu focul stins!!!, pentru 2 minute, cât să devină crocanți.
Servești imediat cu puțin praf magic de iubire. Dacă se răcesc, le poți savura și așa.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult