Desert budinca de iaurt

de Rahela Velicu in Dulciuri, 7 Mar 2020 | 4494 vizualizari

 

O budinca simpla, dar delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 300 ml iaurt
  • 4 oua
  • 50 g zahar
  • 30 g amidon alimentar
  • 1 lingura de faina
  • 1 plic de praf de copt
  • esenta de vanilie
  • zahar pudra.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert budinca de iaurt:

Separam galbenusurile de albusuri si mixam albusurile spuma.
Mixam apoi galbenusurile cu zaharul timp de 5-6 minute, sau pana cand devin o crema albicioasa.
Adaugam iaurtul peste crema de galbenusuri si mai mixam 1-2 minute sa incorporam bine.
Adaugam peste compozitia de iaurt si amidonul, faina si esenta si amestecam cu o spatula.
La final adaugam albusurile spuma si incorporam usor.

Tapetam o forma cu pereti detasabili cu hartie de copt si turnam compozitia de budinca. Coacem budinca in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 35-40 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea. O lasam la racit si o pudram cu zahar pudra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert budinca de iaurt" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Sfintilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

3556 puncte

Constelatialeu

2279 puncte

Catalina L

2251 puncte

oanapl

1522 puncte

 Merisor

1400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort aniversar