Desert budinca de paine cu fructe

de Lau in Dulciuri, 3 Apr 2020 | 1681 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paine taiata felii
  • 200 g zahar
  • 400 ml lapte
  • 5 oua
  • 200 g iaurt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • 30 g unt
  • fructe (eu am avut mure,zmeura si capsuni)
  • 2 linguri zahar brun
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert budinca de paine cu fructe:

 Intr-un bol batem laptel cu zaharul, zaharul vanilat, esenta, iaurtul, un praf de sare.

Se unge o tava cu unt, adaugam un strat de felii de paine. Adaugam1/2 din compozitie de oua, lasam 5 min sa absorba lichidul.

Intre timp aprindem cuptorul la 180 grade C.

Adaugam fructe dupa gust (sau putem adauga fructe uscate), restul de amesteca de oua, untul ramas taiat si presaram zahar brun.

Dam la cuptorul incalzit pana ce este rumenita frumos cca 45-50 min.

Se lasa sa se raceasca dupa care o servim cu zahar pudra sau miere de albine si fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert budinca de paine cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de vanilie cu dulceata de afine