Desert chec cu mac si cirese

de Lau in Dulciuri, 10 Iun 2018 | 1158 vizualizari

 

"picnicul bucatarasilor

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 5 linguri ulei
  • 1 cana faina
  • 1 praf de sare
  • 1 cana zahar
  • 3 linguri mac
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • coaja de lamaie
  • 200 g cirese
  • 50 g fructe uscate
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec cu mac si cirese:

Batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul treptat si mixam pana ce isi dubleaza volumul si devine o bezea lucioasa.


Adaugam uleiul in fir subtire mixam pana ce se omogenizeaza.


Adaugam faina amestecata cu praful de copt, zaharul vanilat, coaja de lamaie si semintele de mac.


Eu adaug treptat faina in ploaie, amestecand unsor cu paleta, asa evit cocolasele decat daca as adauga toata faina deodata.


Adaugam ciresele fara samburi si trecute prin faina, fructele, esenta. Omogenizam cu miscari usoare, turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt.


Coacem in cuptorul preincalzit, cca. 40 min, la 180 grade C.


Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec cu mac si cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Valclaudia 1

12.06.2018, 06:34

foarte frumos arata! Eu dau cafeaua...

Lau 1

12.06.2018, 08:44

multumesc

kytz 1

13.06.2018, 04:56

Buuuun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Corndog

la 21:24

Rulouri de curcan cu ciuperci in sos alb

de Rocsi 9

ieri la 20:19

Pizza vegana, cu tofu

de RODIMUR 7

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Desert reteta de preparare a papanasilor cu branza proaspata de vaci