Desert chec cu rahat

de MotanLaOale in Prajituri, 15 Ian 2020 | 799 vizualizari

 

Bunatati pentru Craciun

 

INGREDIENTE

  • 370 g albusuri
  • 300 g zahar
  • 300 g faina
  • 80 ml ulei
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • coaja rasa de lamaie
  • 200 g rahat
  • un praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec cu rahat:

Se bat albusurile cu un praf de sare pana devin dense.


Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana devine lucioasa.


Se adauga uleiul, coaja rasa de lamaie si se omogenizeaza.


Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza.


Rahatul se taie bucati mai mici.


Se tapeteaza o forma de chec cu ulei si faina si se toarna jumatate din compozitia in tava.


Se pun bucati de rahat uniform pe toata suprafata.


Se toarna si restul compozitiei si deasupra se pun bucati de rahat.


Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C, timp de 30-35 minute.


Se face proba cu scobitoarea.


Se scoate din forma si se lasa la racit.


Se poate presara cu zahar pudra daca doriti.


Se feliaza si se serveste.


Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

16.01.2020, 19:35

Multumesc

gaby_gabytza 1

17.01.2020, 12:16

pufos si bun

mihaelar63 1

17.01.2020, 18:01

Este checul meu preferat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5202 puncte

Panacris

4841 puncte

Rocsi

4199 puncte

RODIMUR

3311 puncte

mirela0911

3310 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua umplute cu pate de casa
  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Vinete aperitiv

de RODIMUR 7

ieri la 20:03

Gem de gutui cu lavanda

ieri la 16:45

Supa gulas la slow cooker Crock Pot

de katty 6

pe 19.10 la 19:48

Desert tort cu crema de mascarpone cu frisca si afine

de RODIMUR 7

pe 19.10 la 13:36

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti de casa