Desert chec cu stafide si ciocolata

de MotanLaOale in Prajituri, 8 Aug 2021 | 961 vizualizari

 

"Retete de suflet"

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 pahare lapte
  • 3/4 pahar ulei
  • 2 pahare zahar
  • 4 pahare faina
  • 1 plic praf de copt
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 100g stafide
  • 100g fulgi de ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec cu stafide si ciocolata:

Se poate folosi orice marime de pahar respectand proportiile in functie de cantitatea care doriti sa iasa.

Intr-un castron se mixeaza ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul.

Se adauga uleiul, laptele si faina amestecata cu praful de copt.

Se adauga stafidele si se omogenizeaza.

Se tapeteaza doua forme de chec cu ulei si faina si se toarna compozitia in mod egal in cele doua tavi.

Deasupra se presara fulgii de ciocolata uniform.

Se introduc tavile in cuptorul preincalzit la foc potrivit spre mare pentru 30-40 minute.

Se face testul cu scobitoarea si cand checul este rumenit frumos, este gata.

Se lasa sa se raceasca 15-20 minute si se scoate din tava.

Se taie cand este rece iar cand este cald se rupe.

Se serveste cu o cana de lapte sau cafea.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec cu stafide si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

ieri la 23:02

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

ieri la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

ieri la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata si crema de vanilie