Desert chec cu unt

de Lavinia in Prajituri, 29 Ian 2013 | 21571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 g unt
  • 200 g faina
  • 1 praf de copt
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 1 lingura cacao (optional)
  • 200 g zahar pudra
  • 100 ml lapte/iaurt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec cu unt:

Se mixeaza untul la temperatura camerei cu zaharul si esenta de vanilie pana se topeste zaharul. Se adauga pe rand cate un galbenus, laptele sau iaurtul, apoi faina amestecata cu praful de copt si la final albusurile batute spuma.


Se opresc 3-4 linguri de compozitie in care se pune cacao. Se pune checul intr-o forma tapetata cu hartie de copt, iar deasupra se toarna compozitia cu cacao. Se introduce la cuptorul preincalzit pentru 45 de minute (se face testul scobitorii).


Se lasa apoi sa se raceasca si apoi se feliaza.




 

TIPS-URI

1

Ingredientele sunt pentru 1 chec.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec cu unt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Lavinia 1

30.01.2013, 12:58

multumesc

ggheorghita 1

05.02.2013, 22:57

Cred ca este foarte bun....insa LAPTELE ...???? l-ai uitat

Lavinia 1

06.02.2013, 10:15

Multumesc.Se mai intampla sa mai uit si eu din pacate acum nu mai pot modifica reteta dar vine adaugat dupa galbenusuri.(eu am pus lapte batut).

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Chec