Desert chec cu urda, ciocolata si rahat

de stefy_a in Dulciuri, 4 Mai 2017 | 378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g urda
  • 3 oua
  • 250 g faina
  • 60 ml lapte
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 bucatele de rahat
  • 4 patratele de ciocolata
  • esenta de vanilie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec cu urda, ciocolata si rahat:

Ouale se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Se adauga laptele si se omogenizeaza.

Se adauga si faina cernuta, praful de copt si esenta de vanilie. Se omogenizeaza.

Separat, se marunteste urda cu mana sau puteti sa o mixati si se adauga peste amestecul de mai sus. Se adauga si rahatul taiat bucati mici si ciocolata taiata bucatele si se amesteca.

Compozitia se toarna intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt, si se da la cuptorul in prealabil incins la 160 de grade C, timp de 50 de minute (timpul de coacere difera de la un aragaz la altul)

Cand e gata, se lasa sa se raceasca si apoi se feliaza.


Mai multe retete gasiti pe: http://www.stefyharnicutza.ro/

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec cu urda, ciocolata si rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

dantes 1

04.05.2017, 13:37

Interesant!

Rocsi 1

04.05.2017, 20:49

noiinbucatarie 1

06.05.2017, 16:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Prajitura simpla in stil italian