Desert chec de post cu banane, nuci si merisoare

de Nadyne in Dulciuri, 7 Apr 2017 | 2058 vizualizari

 

Rețete de post economice 

 

INGREDIENTE

  • 3 banane coapte
  • 150-200 g zahar
  • 150 ml ulei
  • 250 g faina
  • 1 mana de nuci tocate grosier
  • 1 mana de merisoare deshidratate
  • coaja rasa de lămâie si portocală
  • 1/2 linguriță scortisoara
  • esența de vanilie
  • 1/2 plic praf de copt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec de post cu banane, nuci si merisoare:

Curatam bananele de coaja si le pasam intr-un vas, cu ajutorul pasatorului pentru cartofi.


Taiem nucile grosier.


Peste banane, adăugăm uleiul, zahărul, esența de vanilie si coaja de lamaie si portocală.


Amestecăm foarte bine, pana când se omogenizeaza perfect. Punem faina, in care am încorporat praful de copt, amestecăm din nou si adăugăm nucile si merisoarele.


Pregătim forma de chec (eu am folosit o tava de unica folosinta) si turnam aluatul. Nivelam si introducem tava in cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru 40-45 minute sau pana trece testul scobitorii.


Il lăsăm sa se răcească complet si-l servim pudrat cu zahar.


Este un chec foarte aromat si cu un gust delicios.


Ingredientele sunt pentru un chec. Eu am preparat cantitate dubla.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec de post cu banane, nuci si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

08.04.2017, 11:36

As servi o feliuța!

Rahela Velicu 1

08.04.2017, 13:15

Rocsi 1

08.04.2017, 19:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu ciocolată și cremă de vanilie

ieri la 12:44

Ostropel de pui ca la mama acasa

ieri la 10:34

Vitel in stil asiatic

ieri la 10:12

Ardei iuti  cu stafide - marinati in otet

pe 11.11 la 23:02

RETETA RECOMANDATA
Favorit cu nuci