Cheesecake cu dulceata de visine

de Camelya in Dulciuri, 16 Sep 2015 | 691 vizualizari

 

Azi am facut din nou acest desert deoarece ne-a placut tare mult. Numai ca azi am folosit dulceata de visine. A iesit superb de delicios!
Am amestecat exact ca ieri biscuitii cu crema de branza. A iesit super fain asa si am decis sa pastrez aceiasi compozitie. :D

 

INGREDIENTE

  • 250 branza crema
  • 250g branza de vaci
  • 5 oua
  • 2 linguri de amidon
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 150 g de biscuiti
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 100 g de unt la temperatura camerei
  • 1 lingura de scortisoara
  • dulceata de visine
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu dulceata de visine:

Pentru inceput ungem o tava rotunda de tort cu unt.Incingem cuptorul la 200 grade C.Trebuie sa sfaramam biscuitii fin. Amestecam untul si scortisoara cu biscuitii.Omogenizam bine.Pentru crema amestecam branza de vaci,branza crema,cele 10 oua,zaharul vanilat,praful de copt,amidonul si coaja de lamaie.Omogenizam bine.Amestecam toate ingredientele pentru crema cu biscuitii. Se toarna in tava si se da la cuptor timp de 45-50 de minute.Cand este gata il scoatem din cuptor si il lasam sa se raceasca dupa care il dam la frigider timp de 1 ora. Servim cu dulceata de visine. Absolut delicios!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

dantes 1

19.09.2015, 10:15

Delicios!

Camelya 1

19.09.2015, 10:50

Multumesc mirela si dantes!

RuxyRux 1

19.09.2015, 20:24

Delicios arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Capul lui Mos Craciun