Guguluf cu clementine

de anca_rm in Dulciuri, 4 Dec 2014 | 1128 vizualizari

 

Mi-am cumparat niste forme de guguluf si trebuia sa le incerc . Trebuia sa fac o reteta la care sa ma poata ajuta Oana si sa ii si placa ca sa manance . Asa ca am incercat si a iesit bun de tot .
Am pornit de la ideea unei retete de pe blogul Retete fel de fel

 

INGREDIENTE

  • 3 clementine
  • 3 oua
  • 300 gr faina
  • 200 gr zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 50 ml ulei
  • Pt décor
  • 100 gr ciocolata
  • 2 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu clementine:

Pregatim o tava de chec sau guguluf pe care o ungem cu unt sau punem hartie de copt.


Curatam de coaja doua clementine si le punem intr-un blender , iar pe a treia o spalam bine si o taiem in patru . O adaugam si pe ea in blender si le facem piure .


Ouale impreuna cu zaharul le batem pana cand sunt ca si o spuma , se albeste si nu se mai simte zaharul . Adaugam clementinele facute piure , uleiul , faina amestecata in prealabil cu praful de copt si omogenizam


Turnam compozitia in tava si dam tava la cuptorul incins la 180 grade cam 20 minute. Pentru siguranta faceti testul cu scobitoarea.


Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca .


Facem glazura : ciocolata rupta bucati o topim impreuna cu laptele si turnam peste chec .



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu clementine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Panacris 1

05.12.2014, 08:37

anca_rm 1

05.12.2014, 10:11

multumesc pentru apreciere , va pup si va imbratisez

Rocsi 1

05.12.2014, 22:52

Delicios si aromat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu crema de alune de padure