Desert chec din albusuri cu curmale

de noiinbucatarie in Prajituri, 14 Apr 2017 | 455 vizualizari

 

Albusuri multe? Un chec delicios din ele :)

 

INGREDIENTE

  • 7 albusuri
  • 250 g zahar
  • 250 g faina
  • 2 linguri de ulei
  • 1 plic de praf de copt
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 10-12 curmale
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec din albusuri cu curmale:

Mai intai, am mixat albusurile de la temperatura camerei cu zaharul, pana au devenit o bezea tare. Am adaugat faina treptat cu praful de copt si uleiul si am amestecat cu o lingura de lemn. Curmalele le-am taiat cuburi si le-am amestecat in compozitie.


Turnam compozitia in 2 tavi tapetate cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit, la 200 de grade C, pentru 30-35 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.


Se lasa la racit. Se feliaza dupa marimea dorita.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec din albusuri cu curmale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mirela0911 1

17.04.2017, 10:04

Ce pufos a iesit!

noiinbucatarie 1

17.04.2017, 10:22

Multumesc!

noiinbucatarie 1

17.04.2017, 10:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake rece cu ciocolata si visine

de oanapl 6

ieri la 22:50

Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan

de Rocsi 9

ieri la 20:21

Piept de porc la cuptor, cu varza dulce, in sos de rosii

de vasimur 2

ieri la 19:09

Suc de mere dupa reteta veche

de Ksenya 4

ieri la 17:36

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca, ciocolata, rahat