Cornulete cu gem

de laura2002 in Prajituri, 2 Oct 2013 | 3356 vizualizari

 

Este o reteta usora si delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 2 cani ulei
  • 1 cana lapte
  • sare
  • 0.50 gr drojdie
  • mirodenii
  • gutui,caise
  • 1 kg faina
  • 1 lingura zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu gem:

Laptele se incalzeste putin si se adauga drojdia si sarea.


In faina se face o gaura se adauga laptele , uleiul mirodeniile zaharul.


Se amesteca si se lasa 30 min la frigider.


Se scoate se intinde o foaie cere se taie in sferturi se pune gemul si se impacheteaza.


Se tin la cuptor 30 min.


Se lasa putin sa se raceasca si se dau prin zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu gem" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Alina26 1

03.10.2013, 12:16

foarte bune imi plac!!!

laura_n 1

03.10.2013, 15:15

ce mult imi plac

Krystyan Trendy 1

18.11.2013, 09:48

delicioase cornuletele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornulete pufoase cu gem