Desert chec din albusuri cu portocala

de MotanLaOale in Prajituri, 6 Iun 2018 | 1255 vizualizari

 

"picnicul bucatarasilor"

 

INGREDIENTE

  • 400 g albusuri de ou
  • 300 g zahar
  • 320 g faina
  • 80 ml ulei
  • coaja si zeama de la 2 portocale
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec din albusuri cu portocala:

Se bat albusurile cu un praf de sare pana devin dense.


Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana devine lucioasa.


Se adauga uleiul, zeama si coaja rasa de portocala si se omogenizeaza.


Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza.


Se tapeteaza o forma de chec cu hartie de copt si se toarna compozitia in tava.


Se introduce in cuptorul preincalzit la 200 grade C, timp de 30-35 minute.


Se face proba cu scobitoarea.


Se scoate din forma si se lasa la racit.


Se pudreaza cu zahar daca doriti.


Se feliaza si se serveste.


Pofta Buna!








Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec din albusuri cu portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mirela0911 1

07.06.2018, 12:23

Ce pufos e!

Gherca Daniela 1

08.06.2018, 08:50

MotanLaOale 1

08.06.2018, 10:20

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

8943 puncte

Panacris

8790 puncte

Rocsi

6824 puncte

Constelatialeu

4944 puncte

RODIMUR

4470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de naut
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Chocoflan