Brownies cheesecake cu caise

de RuxyRux in Prajituri, 5 Iun 2013 | 2378 vizualizari

 

Oare ce iese cand combini doua prajituri delicioase? Deliciu sa fie oare? :)

 

INGREDIENTE

  • Brownies:
  • 200 gr unt( de calitate min 65% grasime)
  • 300 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 3 linguri iaurt( grecesc 10%) cu varf
  • 150 ml lapte
  • 3 oua mari
  • 1 praf de sare
  • 2 lingurite praf de copt
  • vanilie
  • 3 linguri gem de caise( sau piersici)
  • 3 linguri cacao
  • Cheesecake:
  • 1 kg branza cremoasa( f buna e Pilos de la Liddl)
  • 300 ml frisca lichida( Hulala)
  • 3 oua
  • vanilie
  • 200 gr zahar
  • coaja de lamaie( optional)
  • caise
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownies cheesecake cu caise:

Se prepara brownies: Punem la mixer untul si zaharul, adaugam pe rand ouale, iaurtul, gemul, laptele, vanilia, faina si praful de sare apoi cel de copt si cacaoa.


Tapetam cu hartie de copt o tava( cea dreptunghiulara cu inel culinar am ales eu) si punem blatul.


Coacem pentru fix 10 minute la cuptorul incins la 180 de grade.


Crema o preparam imediat ce am bagat blatul la copt: Amestecam la mixer toate ingredientele, incepem cu frisca o mixam 1 minut apoi adaugam crema de branza, zaharul si vanilia, apoi ouale pe rand.


In minutul 11 scoatem tava si turnam deasupra crema de cheesecake si apoi jumatatile de caise. ne miscam cat putem de repede( mie mi-a luat 3 minute).


Dam la cuptor pentru 45 de minute la aceiasi temperatura.( nu stingem cuptorul).


Scoatem tava lasam putin sa se raceasca desprindem cu un cutit de pe margine prajitura si apoi scoatem inelul culinar. racim, portionam apoi si servim... e un deliciu curat!

 

TIPS-URI

1

Daca dorim o crema de branza mai ferma adaugam 3 linguri de amidon

2

Putem inlocui fructele de deasupra, putem pune visine si gem de visine, capsuni si gem de capsuni in brownies, cum dorim...

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownies cheesecake cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (69)

CookieMonster 1

06.06.2013, 15:23

wow ce fain arata!

JamilaCuisine 1

06.06.2013, 17:01

Mmmmmmm.... ce-mi place.... Combinatie perfecta!!!

RuxyRux 1

11.06.2013, 22:30

Multumesc frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu afine fara coacere