Brownies cheesecake cu caise

de RuxyRux in Prajituri, 5 Iun 2013 | 4859 vizualizari

 

Oare ce iese cand combini doua prajituri delicioase? Deliciu sa fie oare? :)

 

INGREDIENTE

  • Brownies:
  • 200 gr unt( de calitate min 65% grasime)
  • 300 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 3 linguri iaurt( grecesc 10%) cu varf
  • 150 ml lapte
  • 3 oua mari
  • 1 praf de sare
  • 2 lingurite praf de copt
  • vanilie
  • 3 linguri gem de caise( sau piersici)
  • 3 linguri cacao
  • Cheesecake:
  • 1 kg branza cremoasa( f buna e Pilos de la Liddl)
  • 300 ml frisca lichida( Hulala)
  • 3 oua
  • vanilie
  • 200 gr zahar
  • coaja de lamaie( optional)
  • caise
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownies cheesecake cu caise:

Se prepara brownies: Punem la mixer untul si zaharul, adaugam pe rand ouale, iaurtul, gemul, laptele, vanilia, faina si praful de sare apoi cel de copt si cacaoa.

Tapetam cu hartie de copt o tava( cea dreptunghiulara cu inel culinar am ales eu) si punem blatul.

Coacem pentru fix 10 minute la cuptorul incins la 180 de grade.

Crema o preparam imediat ce am bagat blatul la copt: Amestecam la mixer  toate ingredientele, incepem cu frisca o mixam 1 minut apoi adaugam crema de branza,  zaharul si vanilia, apoi ouale pe rand.

In minutul 11 scoatem tava si turnam deasupra crema de cheesecake si apoi jumatatile de caise. ne miscam cat putem de repede( mie mi-a luat 3 minute).

Dam la cuptor pentru 45 de minute la aceiasi temperatura.( nu stingem cuptorul).

Scoatem tava lasam putin sa se raceasca desprindem cu un cutit de pe margine prajitura si apoi scoatem inelul culinar. racim, portionam apoi si servim... e un deliciu curat!

TIPS-URI

1

Daca dorim o crema de branza mai ferma adaugam 3 linguri de amidon

2

Putem inlocui fructele de deasupra, putem pune visine si gem de visine, capsuni si gem de capsuni in brownies, cum dorim...

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownies cheesecake cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (69)

CookieMonster 1

06.06.2013, 15:23

wow ce fain arata!

JamilaCuisine 1

06.06.2013, 17:01

Mmmmmmm.... ce-mi place.... Combinatie perfecta!!!

RuxyRux 1

11.06.2013, 22:30

Multumesc frumos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu zmeura