Briose cu fulgi de ciocolata si coji de portocala confiata

de laylalala in Prajituri, 14 Mar 2011 | 2366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 80 gr zahar
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 50 gr unt, topit
  • 1 lingura smantana
  • 80 gr faina amestecata cu 1 lingurita praf de copt
  • 50 gr fulgi de ciocolata
  • 50 gr coaja de portocala confiata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fulgi de ciocolata si coji de portocala confiata:

Incinge cuptorul la 180˚C. Amesteca fulgii de ciocolata si coaja de portocala confiata cu 1 lingura de faina.


Bate ouale cu zaharul si esenta de rom. Adauga untul si amesteca. Adauga smantana si amesteca iar. Incorporeaza faina. Inglobeaza apoi fulgii de ciocolata si coaja de portocala confiata.


Toarna aluatul intr-o tava de briose tapetata cu foaie de copt pentru briose si da la copt 20-25 minute. Lasa briosele sa se raceasca complet apoi decoreaza-le dupa imaginatie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fulgi de ciocolata si coji de portocala confiata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

deyutzky 1

14.03.2011, 22:02

o nebunie de culori

LUK 1

14.03.2011, 23:26

super

adry88 1

03.06.2011, 11:25

o splendoare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu vanilie si visine de post