Desert cheesecake cu catina

de BakeUpArtist in Torturi, 4 Noi 2017 | 2936 vizualizari

 

Toamna ne oferă o tonă de fructe și legume delicioase. Să spunem că își spală păcatele pentru zilele ploioase și pentru plecarea verii. În perioada aceasta am mers pe la munte să respir aer curat, să mă bucur de ultimele zile cu soare și nu am putut să nu observ străzile pline de gospodari care vindeau multă cătină. Este foarte sănătoasă, așa că m-am aprovizionat și eu cu o cutie. Se poate consuma dimineața cu miere, sau, bineînțeles, în deserturi.  
 
  

 

INGREDIENTE

Pentru crusta:

  • 50 grame biscuiti digestivi
  • 1 lingura zahar pudra
  • 1 lingura cacao neagra
  • 1 lingura nuci maruntite
  • 50 grame unt topit

Pentru cheesecake

  • 100 grame catina
  • 250 grame mascarpone
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura zahar pudra
  • 1 lingura suc de lamaie

Pentru sos:

  • 50 grame catina
  • 2 linguri zahar
  • un praf de amidon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu catina:

Pentru crusta am maruntit biscuitii, apoi am adaugat restul ingredientelor si am amestecat bine. Am presat compozitia pe baza unei forme de patiserie.


Pentru cheesecake: am extras sucul de catina si am dat deoparte.


Separat am mixat branza cu zaharul si mierea, am adaugat sucul de catina si de lamaie si am mixat bine. Am turnat peste crusta.


Pentru sos: am extras sucul din catina si am pus pe foc mic. Am adaugat zaharul si am lasat pe foc mic pana s-a legat putin. La sfarsit, am adaugat amidonul si am amestecat energic. L-am lasat sa se raceasca inainte sa decorez cheesecake-ul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu catina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

claudiaO 1

14.02.2019, 09:54

ce bine arata!

mihaelar63 1

14.02.2019, 18:57

La multi ani !!! Delicios dulce

Ancutsa 1

08.05.2020, 11:43

Super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

10004 puncte

oanapl

7402 puncte

mihaelar63

6978 puncte

Rocsi

3878 puncte

Panacris

3449 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec cu branza de vaci si merisoare
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mascarpone,zmeură şi ciocolată