Desert cheesecake cu lapte condensat caramel si fructe de padure

de Panacris in Torturi, 16 Feb 2020 | 762 vizualizari

 

O altă variantă dulce-acrișoară a cheescake-ului. 

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • Biscuiți digestivi cu merișoare 330 g,
  • Unt 82%, cca. 200 g,
  • Dulceață de gutui 3 linguri.
  • Pentru cremă:
  • Brânză mascarpone 500 g,
  • Lapte condensate cu caramel 100 g,
  • Smântână pentru frișcă 200 ml,
  • Gelatină Dr. Oetker 1 plic,
  • Fructe de pădure congelate cca. 300 g.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu lapte condensat caramel si fructe de padure:

Biscuții se sfărâmă sau se mărunțesc cu ajutorul robotului.


Între timp se topește untul împreună cu dulceața.


Într-un vas mare se pun biscuiții mărunțiți, untul topit cu dulceața, amestecându-se până ce se obține un aluat nisipos.


Blatul de biscuiți se pune într-o tavă cu pereții detașabili, se presează bine cu fundul unui pahar, apoi se dă la rece pentru cca. 30 de minute.


Gelatina se pune în 50 ml apă rece, apoi se pune la încălzit, fără să se ajungă la punctul de fierbere, apoi se lasă la răcorit.


Între timp se amestecă brânza mascarpone, laptele condensat, smântâna dulce și gelatina răcorită, până se obține o cremă spumoasă.


Jumătate din crema obținută se toarnă peste blatul de biscuiți, se presară fructele de pădure, apoi restul de cremă. Se lasă la rece cca. 60 minute, apoi se ornează cu fruucte de pădure după preferința fiecăruia.



Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu lapte condensat caramel si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

dantes 1

18.02.2020, 12:55

Bun!

Panacris 1

25.02.2020, 10:28

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

Rahela Velicu 1

27.02.2020, 15:01

Yami!

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton, porumb și ardei roșu

de Ancutsa 6

ieri la 20:37

Salată cu ton, în stil mediteranean

de Ancutsa 6

ieri la 20:33

Placinta cu branza, smantana si rosii cherry

de oanapl 6

ieri la 20:06

Zucchini în stil mediteranean

de Ancutsa 6

ieri la 16:03

Trandafiri din zucchini și bacon cu cremă de brânză

de Ancutsa 6

ieri la 15:53

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Stufat de miel
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton, porumb și ardei roșu

de Ancutsa 6

ieri la 20:37

Salată cu ton, în stil mediteranean

de Ancutsa 6

ieri la 20:33

Placinta cu branza, smantana si rosii cherry

de oanapl 6

ieri la 20:06

Zucchini în stil mediteranean

de Ancutsa 6

ieri la 16:03

Trandafiri din zucchini și bacon cu cremă de brânză

de Ancutsa 6

ieri la 15:53

RETETA RECOMANDATA
Tort aniversar Alexandru