Desert ciocolata de casa naturala cu zmeura

de RuxyRux in Vegan / Raw vegan, 13 Mar 2017 | 1613 vizualizari

 

Delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr. ulei de cocos
  • 50 gr. unt de cacao
  • 60 gr. cacao
  • 1/2 pahar de apa plata de izvor
  • 1 avocado(ready to eat)
  • 100 gr. caju crud
  • vanilie
  • 5 linguri sirop de artar
  • 3 linguri miere de salcam
  • 1 ceasca de zmeura
  • sirop natural de fructe de padure( optional)
  • un tocator( mixat seminte)
  • un blender puternic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert ciocolata de casa naturala cu zmeura:

Se pune caju in apa, la hidratat, minim o ora, sau (peste noapte). Se scurge de apa, se pune la blender, se marunteste, apoi se adauga si avocado. Mai exista varianta sa faceti pudra caju la blender fara a-l mai hidrata.


Pe baie de aburi, se topesc cele doua uleiuri, cel de cocos si untul de cacao, se lasa deoparte.


Se face o pasta din apa, cacao si vanilie si se pune in blenderul mare, se adauga caju si avocado, uleiul de cocos si untul de cacao, siropul de artar si mierea si se mixeaza perfect.


Se tapeteaza o forma de yena cu pergament si se pune compozitia.


Se congeleaza doua ore, apoi se scoate, se rastoarna pe un platou si se feliaza dupa dorinta. Ciocolata se serveste pe un platou, pe pat de zmeura cu sirop natural de fructe de padure.




 

TIPS-URI

1

Eu nu m-am orientat de aceasta data si am ales o tava mai intinsa, daca doriti sa iasa mai grosuta,atunci alegeti o tava mai ingusta si mai inalta, poate fi chiar o forma de chec, in fotografie am suprapus doua bucati de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert ciocolata de casa naturala cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

kytz 1

15.03.2017, 11:19

Valclaudia 1

19.03.2017, 06:40

numai bunatati ai pus in ea, cred ca-i de vis ciocolata ta!

noiinbucatarie 1

22.03.2017, 09:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pateu de caju si spanac