Desert clatite americane cu fulgi de ovaz (de post)

de oanapl in Dulciuri, 22 Noi 2017 | 8964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 ml lapte de soia / migdale
  • 180 g fulgi de ovăz
  • 150 g făină
  • 50 g zahăr brun
  • 4 lingurițe praf de copt
  • 60 ml ulei
  • pentru servit:
  • 2 banane
  • nuci
  • miere
  • dulceață
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert clatite americane cu fulgi de ovaz (de post):

Fulgii de ovăz îi pui în blender / râșniță și îi transformi în făină. Macini apoi și zahărul și îl amesteci cu praful de copt. 

Amesteci laptele cu uleiul și le pui într-un blender, apoi adaugi amestecul de ovăz cu zahăr și o parte din făină și pornești blenderul. Adaugi făina treptat până obții o compoziție mai groasă, pe care o lași să se odihnească 15 minute.

 Într-o tigaie fără grăsime, neadezivă, pui cantități mici cu polonicul și coci clătitele. Le servești cu banane, nuci și miere sau cu dulceață.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert clatite americane cu fulgi de ovaz (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort Mississippi