Desert clatite de post

de deyutzky in Dulciuri, 23 Noi 2015 | 7957 vizualizari

 

La fel de delicioase ca si cele cu ou! M-am inspirat de pe lalena.ro

 

INGREDIENTE

  • Pentru aprox. 10 bucati:
  • 200 g faina
  • 500 ml apa plata sau apa minerala
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingura zahar
  • esenta de rom sau orice arome va plac
  • 6 linguri de ulei
  • pentru umplut: gem, dulceata.
  • ulei pt prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert clatite de post:

Amestecam intr-un bol faina, sarea, bicarbonatul si zaharul.


Adaugam apa treptat si amestecam bine cu un tel pentru a nu se forma cocoloase.


La final punem cele 6 linguri de ulei si amestecam.


Ungem o tigaie cu ulei si o punem la incins pe foc.


Turnam un polonic din compozitie si coacem clatita la foc mediu.


Cand marginile s-au rumenit putin, o putem intoarce pe cealalta parte.


Clatitele le punem una peste alta, astfel se vor fragezi.


La final le umplem cu gemul/dulceata preferata.


Pofta buna!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert clatite de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Gherca Daniela 1

24.11.2015, 11:19

foarte bune!

Bya Ralu 1

24.11.2015, 19:02

bune

miki_a 1

26.11.2015, 00:32

Un dulce potrivit pentru zilele de post!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Clatite de post cu gem de prune si nuci