Mai este putin pana la Sf. Paste, asadar am creat un mic ornament pentru tort.
Exersez, exersez...
Gelatina se pune in putina apa si se lasa la umflat. Apoi se pune pe foc pentru a se dizolva si se adauga mierea.
Atentie : a nu se fierbe gelatina !
Se adauga apoi zaharul si se lucreaza ca un aluat.Se framanta cu zahar pudra pana cand nu se mai lipeste de maini, daca este prea tare, se adauga putina apa.
Se coloreaza dupa bunul plac :)))
Se poate pastra la frigider invelita in folie de platic.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
21
APR
2018 |
![]() |