Fursecuri

de violette in Dulciuri, 4 Feb 2010 | 1858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente (masura folosita e ceasca de cafea):
    • 3 oua intregi
    • 3 canite ulei
    • 3 canite zahar
    • 6 canite faina
    • 1/2 lingurita bicarbonat
    • zeama de lamaie
    • coaja rasa de portocala
    • un praf de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Ouale se bat bine cu zaharul pana cand devin o pasta cremoasa, se adauga ueiul putin cate putin, coaja rasa de portocala, bicarbonatul stins cu lamaie, putina sare iar la sfarsit faina.


Se obtine un aluat nu prea tare; se pune cate putin din compozitie intr-un sprit/seringa, dupa care se formeaza diferite forme direct in tava de copt.


Se dau la cuptorul preincalzit pentru aprox.10-15 min, pana cand capata o forma aurie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

cicilica 1

22.02.2010, 20:16

Nu vreau sa fiu ne politicoasa dar nu merita incercate caci nu iese nimic.Nici pe departe ca cele din imagine.Le-am incercat .

cicilica 1

22.02.2010, 20:17

violette 1

23.02.2010, 10:21

Cicilica, nici eu nu vreau sa fiu nepoliticoasa, dar nu ti-ai pus cumva problema ca poate nu reteta e de vine???
Eu fac fursecurile astea de foarte mult timp si mi-or iesit de fiecare data, iar daca tie nu ti-au iesit nu inseamna ca nu sunt bune sau ca "nu merita incercate" asa cum spui tu. In bucatarie, ca si in viata, dealtfel, mai sunt si esecuri si "succesuri" , important e sa stii sa treci peste ele cu demnitate (sau sa perseverezi pana reusesti).

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Sarmalute cu praz in dovleac

de abetina 3

ieri la 20:44

MUȘCHIULEȚ ÎMPLETIT ( CU PESTO ȘI ROȘII USCATE)

ieri la 10:50

Desert gogosele rapide cu scortisoara

ieri la 10:49

Aperitiv cartofi surpriza

de GeorgiG 5

pe 18.09 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Nuci umplute