Fursecuri cu fulgi de ovaz si nuca

de Adinuta san in Prajituri, 11 Noi 2012 | 5506 vizualizari

 

O carte tare draga noua este "Prajiturele",o carte mare cu 1000 de retete de fursecuri si biscuiti. Ne place sa ne uitam prin ea si sa alegem prajiturele pe care sa le facem noi. Toate sunt usor de preparat,chiar si la indemana copiilor.
Am pus chiar si in pachetelul de scoala,iar colegii de clasa au vrut sa le guste si ei. Nimic nu e mai placut decat sa imparti cu cei de langa tine.
Foarte simplu de realizat,poate v-am dat si voua o idee pentru cand aveti timp...si putere!
Am folosit o cana de 200 ml ca masura.

 

INGREDIENTE

  • 1 1/4 cana de faina
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/2 cana unt,moale
  • 1/2 cana zahar
  • vanilie
  • 1 ou
  • 1/2 cana fulgi de ovaz
  • 2/3 cana de nuci
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu fulgi de ovaz si nuca:

Incingem cuptorul.


Untul se bate cu zaharul,oul si vanilia. Adaugam faina,bicarbonatul de sodiu,sarea,fulgii de ovaz si nucile si amestecam pana se incorporeaza.


Cu o lingurita luam aluat si il punem in tava,lasand putin loc intre fursecuri.


Dam tava la cuptor cam 10 minute si intre timp pregatim urmatoarea tava.


Se lasa sa se raceasca si se servesc cu un pahar de lapte.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu fulgi de ovaz si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Sim0na 1

12.11.2012, 13:21

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 14:01

bettyC 1

22.11.2012, 12:59

bravoooo superrr

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Paccheri cu crema de branza

ieri la 21:41

Desert tort cu visine, crema mascarpone si crema de ciocolata cu unt de arahide

de Rocsi 9

ieri la 20:49

Salata de vinete cu ardei copt

de Bunica 7

ieri la 15:08

RETETA RECOMANDATA
fursecuri fragede