Fursecuri cu fulgi de ovaz si nuca

de Mitinita in Prajituri, 11 Noi 2012 | 6705 vizualizari

 

O carte tare draga noua este "Prajiturele",o carte mare cu 1000 de retete de fursecuri si biscuiti. Ne place sa ne uitam prin ea si sa alegem prajiturele pe care sa le facem noi. Toate sunt usor de preparat,chiar si la indemana copiilor.
Am pus chiar si in pachetelul de scoala,iar colegii de clasa au vrut sa le guste si ei. Nimic nu e mai placut decat sa imparti cu cei de langa tine.
Foarte simplu de realizat,poate v-am dat si voua o idee pentru cand aveti timp...si putere!
Am folosit o cana de 200 ml ca masura.

 

INGREDIENTE

  • 1 1/4 cana de faina
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/2 cana unt,moale
  • 1/2 cana zahar
  • vanilie
  • 1 ou
  • 1/2 cana fulgi de ovaz
  • 2/3 cana de nuci
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu fulgi de ovaz si nuca:

Incingem cuptorul.


Untul se bate cu zaharul,oul si vanilia. Adaugam faina,bicarbonatul de sodiu,sarea,fulgii de ovaz si nucile si amestecam pana se incorporeaza.


Cu o lingurita luam aluat si il punem in tava,lasand putin loc intre fursecuri.


Dam tava la cuptor cam 10 minute si intre timp pregatim urmatoarea tava.


Se lasa sa se raceasca si se servesc cu un pahar de lapte.


Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu fulgi de ovaz si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Sim0na 1

12.11.2012, 13:21

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 14:01

bettyC 1

22.11.2012, 12:59

bravoooo superrr

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana padurarului
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 21:31

Desert prajitura cu urda si bezea

pe 09.08 la 19:36

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

pe 09.08 la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

pe 09.08 la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta