Desert cornulete cu rahat

de anne_lesko in Dulciuri, 11 Ian 2020 | 1630 vizualizari

 

Cornulete cu rahat fragede

 

INGREDIENTE

  • 7 linguri de zahar
  • 7 linguri de ulei
  • 7 linguri de lapte
  • 1 ou
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 varf de sare
  • 400 gr faina
  • Umplutura la alegere- eu am pus rahat cam 200 gr
Portii: 35
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cornulete cu rahat:

Se amesteca ingredientele pana obtinem un aluat omogen.
Se intinde si se decupeaza un cerc care se imparte in bucati egale, in functie de cat de mare doriti sa fie cornuletele.
Se umple fiecare bucata cu rahat taiat si se ruleaza.
Se coc foarte repede, maxim 20 minute la 180 grade in functie de cuptor. Stati cu ochii pe ele pentru ca se ard repede. La inceput vor fi moi, dar se intaresc pe masura ce se racesc.
Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rigo Iancsi