Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Imi place sa incerc diverse aluaturi pentru cornulete. Asa ca azi am copt cornulete, am noroc ca am un aragaz afara si nu a fost bai ca a fost canicula.
Untura la temperatura camerei am pus-o intr-un castron, am adaugat sarea si am amestecat energic. Am incorporat ouale, apoi am adaugat praful de copt, stins cu cele 2 linguri de otet, am adaugat si apa si am omogenizat. La final am adaugat faina si am framantat un aluat, am obtinut un aluat mai moale dar care se intinde usor. Am presarat faina pe blatul de lucru si am intins o foaie subtire, am decupat un rotund apoi cu o rozeta am taiat in 8 triunghiuri. Am pus pe fiecare triunghi gem amestecat cu nuca macinata, am rulat si am format cornuletul. Am asezat in tava tapetata cu hartie de copt cornuletele. Am dat tava la cuptorul preincalzit la 180 grade, le-am copt pana au inceput sa se rumeneasca frumos. Le-am scos din cuptor si le-am tavalit prin zahar pudra.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult