Desert cornulete de post cu miere

de Lau in Dulciuri, 3 Ian 2018 | 2553 vizualizari

 

Reteta romaneasca
M-am inspirat de la Gaby

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina
  • 220 g margarina
  • 1 praf de copt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 zahar vanilat
  • 100 g nuca macinata
  • 1 praf de sare
  • Uns
  • miere de albine
  • esenta de rom
  • nuca macinata amestecata cu zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cornulete de post cu miere:

Din toate ingredientele pentru cornulete, formam un aluat pe care il amestecam cu mana intr-un bol.

Acoperim cu folie alimentara si dam la frigider pentru o ora.

Scoatem aluatul de la frigider, luam cate putin din el si formam un mic sul sub forma de potcoava pe care il asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Le coacem cca 15-17 min, la 170 grade C.

Lasam sa se raceasca 2-3 min.

Intr-o farfurie amestecam 2-3 linguri de miere de albine si esenta de rom dupa gust.

Amestecam cu mana cornuletele  si le trecem prin amestecul de nuca.

Procedam la fel pana terminam cornuletele si le depozitam intr-o caserola.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cornulete de post cu miere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert papanasi prajiti