Desert cornuri cu gem de gutui

de CretuValentina in Dulciuri, 31 Mai 2019 | 199 vizualizari

 

 "Retete pentru mese in familie"

 

INGREDIENTE

  • 200 g margarina
  • 200 g zahar
  • 500 g faina
  • sare
  • 1 lingura razatura de lamaie
  • 50 g drojdie
  • 1 cana gem de gutui
  • 1 cana nuca macinata
  • 1 cana zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cornuri cu gem de gutui:

Se freacă margarina, se pune sarea, zahărul, coaja de lămâie și drojdia. Se pune făină în ploaie se amestecă și se lasă la cald să crească 1h.


Se pune gemul într-un castron cu nuca măcinată și se amestecă. Se împarte aluat în 10 bile care se întind foaie rotundă. Fiecare foaie se taie în rază și se pune umplutură și se rulează. Se pun în tavă și se mai lasă la crescut 15 min iar apoi se coc 15 min și se dă prin zahăr pudră.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cornuri cu gem de gutui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

RODIMUR 1

03.06.2019, 12:00

MotanLaOale 1

07.06.2019, 13:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba taraneasca de purcel
  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

  • 28

    J

  • 29

    V

  • 30

    S

  • 31

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert pancakes a la Jamie Oliver