Desert cu branza si compot de fructe tropicale

de katty in Dulciuri, 18 Noi 2014 | 5073 vizualizari

 

Este un desert usor si racoritor .

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza proaspata slaba
  • 70 gr zahar pudra sau dupa gust
  • 250 ml frisca
  • 1 plic gelatina
  • 70 gr biscuiti cu cacao
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 compot fructe tropicale
  • ciocolata rasa si frunze de menta pentru ornat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu branza si compot de fructe tropicale:

Scurgem mai intai compotul .Oprim cateva fructe pentru ornare ,iar restul le taiem mai mici .In 100 ml zeama de la compot punem gelatina si o lasam la hidratat .Sfaramam biscuitii in bucatele mai mici.

Batem frisca spuma tare .Incalzim gelatina la cuptorul cu microunde sau la bain-marie avand grija sa o aducem la punctul de fierbere ,fara insa a o fierbe.

Mixam branza cu zaharul pudra si zaharul vanilat ,pana devine cremoasa ,apoi turnam in fir subtire gelatina inmuiata in sirop,mixand tot timpul .Amestecam crema de branza cu frisca batuta spuma .Punem biscuitii sfaramati si fructele si omogenizam cu o lingura de lemn.Punem compozitia intr-o forma de cozonac tapetata cu folie alimentara sau in forme individuale si o dam la frigider pentru cateva ore .Inainte de servire o scoatem din forma ,o punem pe o tavita si o ornam cu ciocolata rasa ,fructe din compot si frunze de menta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu branza si compot de fructe tropicale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Lia_ 1

20.11.2014, 12:03

tot ce este cu branza, ador! arata excelent

deyutzky 1

20.11.2014, 14:40

super

mirela0911 1

21.11.2014, 11:03

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Heisse Liebe-Dragoste fierbinte-Hot Love