Desert cu branza si compot de fructe tropicale

de katty in Dulciuri, 18 Noi 2014 | 5016 vizualizari

 

Este un desert usor si racoritor .

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza proaspata slaba
  • 70 gr zahar pudra sau dupa gust
  • 250 ml frisca
  • 1 plic gelatina
  • 70 gr biscuiti cu cacao
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 compot fructe tropicale
  • ciocolata rasa si frunze de menta pentru ornat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu branza si compot de fructe tropicale:

Scurgem mai intai compotul .Oprim cateva fructe pentru ornare ,iar restul le taiem mai mici .In 100 ml zeama de la compot punem gelatina si o lasam la hidratat .Sfaramam biscuitii in bucatele mai mici.

Batem frisca spuma tare .Incalzim gelatina la cuptorul cu microunde sau la bain-marie avand grija sa o aducem la punctul de fierbere ,fara insa a o fierbe.

Mixam branza cu zaharul pudra si zaharul vanilat ,pana devine cremoasa ,apoi turnam in fir subtire gelatina inmuiata in sirop,mixand tot timpul .Amestecam crema de branza cu frisca batuta spuma .Punem biscuitii sfaramati si fructele si omogenizam cu o lingura de lemn.Punem compozitia intr-o forma de cozonac tapetata cu folie alimentara sau in forme individuale si o dam la frigider pentru cateva ore .Inainte de servire o scoatem din forma ,o punem pe o tavita si o ornam cu ciocolata rasa ,fructe din compot si frunze de menta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu branza si compot de fructe tropicale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Lia_ 1

20.11.2014, 12:03

tot ce este cu branza, ador! arata excelent

deyutzky 1

20.11.2014, 14:40

super

mirela0911 1

21.11.2014, 11:03

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Heisse Liebe-Dragoste fierbinte-Hot Love