Desert cu ciocolata si lapte condensat

de iuliana_florentina in Dulciuri, 17 Mar 2015 | 2929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g lapte condensat indulcit
  • 250 g ciocolata amaruie
  • 100 g nuci
  • un praf de sare
  • o lingurita extract sau esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu ciocolata si lapte condensat:

Prima data tocam marunt ciocolata. Intr-o craticioara la foc mic punem laptele condensat, ciocolata tocata, un praf de sare si amestecam continuu pana se omgenizeaza bine compozitia si ciocolata este complet topita.


Stingeti focul si adaugati vanilia si nucile tocate. Pentru un plus de gust le puteti rumeni separat intr-o tigaie antiaderenta.


Transferati desertul in forme de silicon sau intr-o forma acoperita cu folie alimentara si lasati o ora la rcece.


Serviti desertul cu ciocolata si lapte condensat taiat bucati si cu mare pofta. Este un deliciu si n-a rezistat prea mult la noi.


Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

* Nucile pot fi inlocuite cu alune de padure, migdale, caju, fructe uscate …

2

*Iar vanilia cu rom ,coaja de portocala sau chiar apa de trandafiri 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu ciocolata si lapte condensat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Sim0na 1

18.03.2015, 11:15

Cat de bune cred ca sunt...

Bya Ralu 1

19.03.2015, 05:53

ce bine arata

iuliana_florentina 1

19.03.2015, 14:18

Crezi bine,Simo!
Ralu,multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert racoritor cu lamaie si ciocolata alba